La Ferme des 3 Capucines
Met zijn eigen boerderij en conservenfabriek maakt La Ferme des 3 Capucines zijn verleidelijke belofte “van boer tot bord” helemaal waar. De getalenteerde jonge chefs Nicolas en Guillaume besloten om lokale en seizoensgebonden producten ter herwaarderen in hun prachtige Savoie.
In de authentieke houten boerderij – gelegen aan de ingang van Tignes – kan je overheerlijke butternutsoep, escargots en varkenspootjes proeven. Of liever een babylammetje met seizoensgroenten of een gebakken zeeduivel?
Specialiteit van het huis? De huisgemaakte fondue “à la Tomme” met appelcider en appeltjes in plaats van aardappelen. Een lichtere variant op de traditionele fondue is ook erg smakelijk.
Al aan het watertanden? Je bent zeker niet alleen. Dit adres is gekend onder de locals en de hotspot van vele toeristen.
We love: de beestenboel (varkens en geitjes) die je kan zien door het venster van het restaurant.
Waar? Route de La Ferme, Le Lavachet, 73320 Tignes.