FOOD : Walnootkoekjes met kaneel
Non spécifié
10 min
15 min
4 people
Easy
Beeld: weheartit
Ingrediënten
- 500 gr bloem
- 175 gr boter
- 1 tl sodiumbicarbonaat
- 10 gr kaneel
- 1 ei
- 375 gr rietsuiker
- 50 gr walnoten, fijngehakt
- Ca. 1 dl water
1. Meng alle ingrediënten goed door elkaar, voeg als laatste het water toe. Kneed tot een soepel geheel. Laat het deeg 24u in de koelkast opstijven.
2. Verwarm de oven voor op 175°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkblad (ca. 5 mm dik).
3. Steek de vormpjes uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 15 minuten lichtbruin.
4. Laat ze afkoelen op een rooster.
Bron: Een recept van Dille & Kamille
ads
Ingeborg Deleye
Houdt van Scandinavische interieurs, Franse effortless chic en de Griekse zon. Werkt als freelance journaliste, onder meer voor ELLE.be
ads