Een out of the box-aperitiefhapje.
Komt de hummus of de guacamole inmiddels je oren uit? Een originele variant is de yoghurt-pindakaas dipsaus. Ideaal om je fruit of crackers in te dippen!
Bon app!
Ingrediënten
- 1 kop pindakaas
- 250 g vanilleyoghurt
- 1 à 2 soeplepels ahornsiroop (of honing)
Bereiding
- Mix de pindakaas met 3/4 van de hoeveelheid vanilleyoghurt en 1 soeplepel ahornsiroop of honing.
- Vind je de dipsaus niet vloeibaar genoeg? Voeg dan nog wat yoghurt toe. Voor een zoetere saus voeg je nog een soeplepel ahornsiroop of honing toe.
- Dien op met stukjes fruit (appel, banaan, aardbei, peer,...) en crackers of cookies.
Smakelijk!
Bron: scatteredthoughtsofacraftymom.com
Lees ook: 3 overheerlijke recepten met pindakaas.
(Stagiaire Laura Vermeire)