Antwerpen mag binnenkort een eerste ‘lobster bar’ verwelkomen in de Kaasstraat.

4449495

Deze foodtrend is overgewaaid uit Londen en New York. “De Oost-Europese eigenaar wil komaf maken met het idee dat kreeft alleen op een chique manier kan worden verorberd. In zijn visie kan het even goed worden gegeten als snelle hap of take-away.” De naam ‘Savage’ werd gekozen omwille van de ‘woeste’ manier van eten: kreeft eet je met je handen, en je breekt de scharen van de kreeft met een tang.

Savage zal niet enkel kreeft serveren, er staan ook sappige gourmet burgers op het menu, alles samengesteld met de beste en verse ingrediënten.

Lobster brunch

Goed nieuws voor de brunchliefhebbers: op zondag is er een speciaal brunchmenu, compleet met lobster benedict (kreeft, een gepocheerd eitje, asperges, en hollandaisesaus op een zacht broodje). Bubbels erbij? Bestel dan “prosecco by the hour”, waarbij de prijs verandert naargelang het uur: €10 voor een fles om 10 uur, €11 om 11 uur, enzovoort.

www.facebook.com/savagedining

Instagram: @savagedining