Is wijn je favoriete drankje en hou je van experimenteren? Probeer dan de wijn slushie!
De mix van wijn en bevroren fruit is het nieuwe, kleurrijke alternatief voor de zomercocktail. Makkelijk te maken en heel lekker. Kies een fles wijn naar keuze, rood, wit of rosé, of bereid het met bubbeltjeswijn om het feestelijk te maken. Giet de slushie in een mooi glas en decoreer met vers fruit of eetbare bloemen, en klaar is je heerlijke zomerdrankje!
Zomerfruit wijn slushie - Modernly Morgan
Ingrediënten
- 500 ml witte wijn
- 150 gram bevroren aardbeien
- 150 gram bevroren perziken
- 150 gram bevroren druiven
Bereidingswijze
Doe de wijn, aardbeien, perziken en druiven in een blender en mix tot een glad mengsel. Giet het geheel in een gekoeld glas en decoreer eventueel met aardbeien.
Triple berrie slushie - Real Housemoms
Ingrediënten
- 750 ml rode wijn
- 750 gram bevroren bosvruchten
- 500 ml Gemberbier
- 2 eetlepels suiker
Bereidingswijze
Voeg de ingrediënten samen in een blender en mix totdat alles goed gemend is. Zet dit mengsel minstens 6 uur in de vriezer. Daarna moet je het enkel nog scheppen in een wijnglas.
Bosbesssen cream slushie - Hungry Couple
Ingrediënten
- 125 ml witte wijn
- 50 gram bosbessen
- 1 bol vanille ijs
- 4 ijsblokjes
Bereidingswijze
Doe de bosbessen, de wijn, het bolletje ijs, en de ijsblokjes in een blender en mix tot een glad mengsel. Serveer in een gekoeld glas.
Rosé slushie - Style me pretty
Ingrediënten
- 1 fles rosé
- 125 ml aarbeienlimonade
- Ijsblokjes
- Lavendel takjes
Bereidingswijze
Voor deze slushie moet je de fles rosé de avond op voorhand invriezen. Doe de bevroren rosé, de aardbeiensiroop en een handvol ijsblokjes in de blender. Mix totdat alles een gelijkmatig mengsel wordt en serveer met een takje lavendel.
Frozen bellini - Damn delicious
Ingrediënten
- 1 fles Prosecco
- 650 gram bevroren perzik stukjes
- 225 ml mango sap
Bereidingswijze
Meng de bevroren perziken en het mango sap in de blender tot een glad geheel. Giet het mengsel halverwege in een cavaglas en vul het verder bij met Prosecco. Klaar is kees!