Het dessert is het sleutelmoment, waar je het hele diner naar uitkijkt. Ontdek de zoete zondes waar de meisjes van het ELLE Food Team vrolijk van worden.
Bedekt met decoratie of geglazuurd, tussen traditie en originaliteit, ontdek de selectie van desserts.
Pierre Marcolini – Le Grand Jouet – €125 beschikbaar in de boetieks
Eric Kayser – Kerststronk met Yuzu, noisette en sesam – €40 voor 6 personen
Saint Aulaye – Montélimarstronk, chocolademousse met cocao uit Venezuela, vanille crème brûlée en krokante chocolade – €36 voor 6 personen
Ducobo – Kerstmanmuts in ijs, met frambozensorbet, amandelijs en Italiaanse meringue – €36 voor 6 personen
Capoue – Stronk met Belgische glazuur, witte chocolade, speculoos en slagroom – €30 voor 6 personen
Benoit Nihant – Koning van het woud is samengesteld uit verschillende soorten chocolade en versterkt met truffels, gezouten caramel en praliné – €52
Galler – De grote kersbal werd ontworpen door Jean-Paul Lespagnard en gevuld pet 45 kleine reepjes chocolade – €22,40
Secret Gourmand – Kerstturron, amandelmeringue, nougat crème brûlée, witte chocolademousse en kerstballetjes van passievrucht – €25 voor 8 personen
Picard – Kersttronk geglazuurd met zwarte en melkchocolade, caramel, en amandelen – €15 voor 8 personen
Les Tartes de Françoise – Kerststronk, framboos, litchi, italiaanse merengue – €36 voor 8 personen
Pierre Marcolini – Le Grand Jouet – €125 beschikbaar in de boetieks
Met Maryno