Toen Arthur Renwart in 2009 begon met Artfood had hij een duidelijke visie: originele en moderne gerechten op tafel zetten op een ecologisch verantwoorde manier. Met deze traiteur zit je dus dubbel goed!
De keuken houdt het motto 'back to basics' hoog in het vaandel, en werkt met respect voor de seizoenen en op basis van eerlijke ingrediënten. Zo is er voor bewaarmiddelen of kleur- en smaakstoffen geen plaats in de keuken, en kan het team op verzoek zelfs een menu samenstellen dat enkel bestaat uit biologische ingrediënten. De gerechten zelfs zien er even puur en verleidelijk uit als ze smaken, en er is een eindeloze keuze aan mogelijke formules, van cocktailhapjes tot (barbecue-) buffetten en zelfs foodkraampjes.
Al kan je bij Artfood terecht voor meer dan enkel het lekkere eten: als je dat wil, regelen zij zelfs het hele feest voor jou van a tot z, zodat je enkel moet aankomen en zorgeloos genieten.
Praktische info
Artfood, De Vrièrestraat 71/73, Brussel. +32 2 732 33 85. Info@artfood.be.