Generous, glutenvrij gebak
Bioniers. Twee koppels, Aurélie en Jean-Benoît Ghenne en Théodora Bracht en Christophe Harou
Story. Kaartfanaat en bon vivant Christophe krijgt de schok van zijn leven wanneer hij ontdekt dat hij glutenintolerant is. Samen met zijn vrouw Théodora ontdekt hij L’Arrière-Cuisine in Brussel, het glutenvrije restaurant van Jean-Benoît en Aurélie. Van het een kwam het ander en sinds 2012 brengen ze met zijn vieren een uitgebreid assortiment glutenvrije koekjes, brood en gebak op de markt.
Wat? Zeven soorten koekjes die onmiddellijk opvallen door hun aparte ludieke huisstijl. Dit 100% Belgische koekjesmerk is er als eerste in geslaagd om het serieuze imago van bio en glutenvrij te relativeren.
Waar? Verkrijgbaar in de meeste biowinkels, bij ROB en Delitraiteur. Prijs tussen 4 € en 4,50 € per pakje.