Deze Zomerse Quinoa Tabbouleh met Aardbei is perfect voor het barbecueseizoen!

Serveer hem als lichte lunch met crackers en hummus, gebruik de tabbouleh in een lekkere wrap met een eenvoudig tahinsausje of neem de salade mee naar een barbecue als kleurrijk bijgerecht. Ik combineer de tabbouleh het liefst met geroosterde aubergine en falafel van zoete aardappel (je vindt het recept in mijn boek Julie Natuurlijk).

Voor het recept van deze Zomerse Quinoa Tabbouleh met Aardbei, klik HIER.

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Snickers Bananenijs met Chocolade en Pindakaas

LEES OOK: Vegan Barbecue – Groentebrochettes met Mexicaanse Quinoa