De tafelschikking

Hoe zit dat dan bij uit-matchen? De chef stuurt een lijvige manual door naar het hotel waar de voetballers zullen verblijven: daarin wordt van a tot z uitgelegd hoe het menu eruit moet zien, hoe de bereiding moet gebeuren, enzovoort. Zélfs de tafelschikking is aan strenge regels onderworpen. Er moeten steeds twee tafels staan, een voor de staf, een voor de spelers. Op tafel staat een bepaald soort water in gesloten flessen, er zijn ijsblokjes en citroentjes en deze moeten dan weer opeen bepaalde manier op de tafels gepositioneerd zijn. De discipline is heel belangrijk, structuur is key.

Duivels Airlines

Ook aan de maaltijden in het vliegtuig wordt niets aan het toeval overgelaten. In samenspraak met de vliegtuigmaatschappij wordt bepaald wat de Duivels eten. Tijdens de heenvlucht is dat meestal heel sober en eentonig, bijvoorbeeld kip en scampi’s (zie: pre match day), terwijl het bij de terugvlucht wel wat extra’s mag zijn.

Zelf eten als een duivel?

Dewulfs visie is helder: koop goede producten. Zijn trucje? Het is beter om 100 gram vlees te kiezen van goede kwaliteit, dan 180 gram smeerlapperij. Het kost je evenveel. Kortom: niet meer uitgeven, gewoon minder eten.

Tot slot: wie is de grootste snoeper?
Helaas, we krijgen het niet meer te horen. Dinner must be served!