Ben je dol op mooi en lekker eten? Ben je steeds op zoek naar de nieuwste Brusselse eetadresjes en aarzel je niet om de keuken van chefs die ‘hot’ zijn te doorgronden? Bericht aan alle fans van de gastronomie en van bordeauxwijnen: het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX brengt je 4 dagen lang in de zevende hemel.

WAAROM MOET JE ERNAARTOE?

  1. OM KENNIS TE MAKEN MET DE CHEFS DIE BRUSSEL HET HOOFD OP HOL BRENGEN

©visit.brussels/E.Danhier

Voor zijn zesde editie brengt het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX een twintigtal Brusselse chefs voor het voetlicht, samen met een gerecht dat hen typeert. Het achterliggende idee? Het publiek laten proeven van de diversiteit die de gastronomische scène van onze hoofdstad beroert.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Filipijns geïnspireerde keuken van Glen Ramaekers & Yannick Van Aeken bij Humphrey of de verfijnde Griekse bereidingen van Constantin Erinkoglou voor Notos? Van bistronomie over de Italiaanse keuken tot typisch Brusselse gerechten – er is voor elk wat wils.