We present you: de geupdatete versie van de avocadotoast... De avocadopizza!
Vorige week werden we van onze sokken geblazen door Dr. Oetkers nieuwste uitbreiding, de chocoladepizza. Deze week komt het water ons in de mond door de overheerlijke uitvinding van de Amerikaanse kok Jon Feshan... Waarom kwamen we niet eerder op het idee van een avocadopizza? Dat moet ook Feshan van Kola House gedacht hebben toen hij experimenteerde met de twee meest geliefde ingrediënten ter wereld, avocado en pizzadeeg. Daar kan geen quattro formaggi noch een margherita tegenop.
How to?
Feshan maakt het deeg eigenhandig, bedekt het met minutieus geplaatste avocado plakjes en werkt af met radijzen en zonnebloempitten. Na een succesvol testrondje bij enkele enthousiaste gasten, besloot hij om het gerecht meteen op zijn menu te plaatsen. Helaas, in België nog geen pizza a la avocado, keep you informed!
https://instagram.com/p/BVKigrbFOCc/?taken-by=kolahouse