#5 Vierkantjes van gedroogde abrikozen, pecannoten, chiazaadjes
Voorbereiding: 15 min
Rusttijd: 2u 30 min
Voor 25 stuks: 3 soeplepels chiazaadjes, 100 g pecannoten, 150 gedroogde abrikozen, 1 soeplepel lijnzaadolie
Laat de pecannoten 30 min weken in koud water, laat uitlekken. Laat de helft van de chiazaadjes opwellen in koud water, laat uitlekken. Snijd de abrikozen in stukjes. Mix met de pecannoten, de chiazaadjes en de lijnzaadolie tot een compacte bol. Spreid het deeg uit tussen twee laagjes bakpapier (om te voorkomen dat het gaat kleven) en rol het uit tot een dikte van 1 cm. Snijd in vierkantjes. Bestrooi langs beide kanten met de rest van de chiazaadjes, bedek de vierkantjes met vershoudfolie en laat 2 uur rusten in de koelkast.