Willen jij en je geliefde tussen de middag eens genieten van een heerlijk bereide maaltijd met seizoensgebonden ingrediënten? De filosofie van Pierre Balthazar brengt je in de zevende hemel tijdens dat uurtje quality time tijdens je middagpauze in The Restaurant.
In het hartje van de Louisa wijk vind je in één van Brussels mooiste hotels, The Hotel, The Restaurant van chefkok Pierre Bathazar. Ze bieden een lunch aan waar je kan kiezen tussen 1, 2 of 3 gangen. Van dinsdag tot en met vrijdag is het mogelijk om elke dag een ander gerecht te proeven en zo je smaakpapillen te prikkelen!
Voor deze 4 redenen moet je zeker eens gaan lunchen bij Pierre Balthazar:
1. Ontdek wekelijks een nieuw menu, samengesteld op basis van de producten van het moment dankzij de nauwe samenwerking met hun leveranciers.
Men spreekt niet enkel over de seizoenproducten, maar eerder over de producten van de week. Chef Pierre Balthazar legt uit: “In het begin maakte ik mijn kaart in functie van de seizoenen. Ik gaf mijn bestellingen door aan mijn leveranciers die erin slaagde om de gevraagde producten te leveren. Nu zijn zij het die mij de producten aanraden die op dat moment hun hoogtepunt kennen. Ik baseer mij op hun expertise om mijn menu samen te stellen. Zo is het niet enkel mogelijk om de beste kwaliteit aan te bieden maar is het daarbovenop, naar mijn mening, ook nog eens de meest verantwoorde aanpak!”