Pannekoeken op z’n Amerikaans met bosbessen : Recept

Geüpdatet op 26 februari 2018 Druk het recept af door ELLE België
  • Dessert
  • 10 mn
  • 1 person
  • Beginner
Pannekoeken op z’n Amerikaans met bosbessen : Recept

Bokalen zijn niet alleen handig om je ingrediënten in te bewaren, maar ook om uit te eten...

Ingrediënten

  • 1 kopje bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 2 eetlepels biologische suiker
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 3/4 kopje melk

Bereiding

1. Meng de bloem met de bakpoeder en de biologische suiker in een kom. Voeg de gesmolten boter en melk toe. Roer goed tot je een glad deeg hebt.
2. Leg een aantal bosbessen in een bokaal. Giet het deeg bovenop de bosbessen totdat je in de helft van de bokaal zit.
3. Zet de bokaal een minuut in de microgolfoven. Het deeg zal rijzen. Laat het afkoelen en werk af met siroop als topping

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor