Kan jij niet zonder je koffiepauze om 4 uur? Probeer eens deze chocolade-hazelnootkoffie uit. Hemels!
Ingrediënten
- Een half kopje opgeklopte room
- 2 theelepels poedersuiker
- 1/8 theelepel amandelextract
- 4 bolletjes chocolade-ijs
- 4 kopjes sterke, hete koffie
- Optioneel: geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels.
Bereiding
- Mix de room, poedersuiker en amandelextract met een elektrische mixer op de hoogste stand totdat je een stijf mengsel hebt.
- Doe 1 bolletje chocolade-ijs in elk van de 4 kopjes. Giet de koffie eroverheen en werk af met slagroom. Versier eventueel met wat geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels. Dien onmiddellijk op.
Bron: www.bettycrocker.com
Liever koffie-chocoladetruffels? Klik hier voor een overheerlijk raw food recept.