Een mespuntje exotiek ... Een pleziertje (dat je eerst met de ogen verorbert!) dat je meeneemt op een reis langs geroosterde koffiebonen, bittere chocolade en zoete kokos, verpakt in een luchtig vleugje melk.
Ingrediënten:
- 1 stuk pure chocolade
- 7 cl vloeibare chocolade
- Volle melk
- Kokossiroop
- Geraspte kokos
- 1 capsule Fortissio Lungo van Nespresso
Bereiding:
- Giet de vloeibare chocolade in het glas, gevolgd door de Fortissio Lungo-koffie.
- Maak het melkschuim met je Aeroccino-melkopschuimer of het stoombuisje van je Nespresso-machine en giet er dan de kokossiroop bij.
- Leg het melkschuim met kokos op de koffie (met de achterkant van een lepel om te voorkomen dat de kleuren overlopen).
- Versier met een paar krullen pure chocolade en wat geraspte kokos.
Tips van de redactie:
Nood aan wat variatie? Je kunt deze heerlijke recepten ook bereiden met legendarische koffie die werd uitgebracht in een heel beperkte editie. Mega-crush voor de gloednieuwe capsules, Robusta Uganda en Arabica Ethiopia Harrar, die hun uitzonderlijke, exotische aroma's aanbieden in 2 collector's doosjes.
Meer inspiratie op www.nespresso.com
Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Nespresso.