Chocolade paasnestjes

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

15 min

Temps de cuisson

3 min

Nombre de personnes

12 porties

Niveau de difficulté

Easy

Chocolade paasnestjes

Ingrediënten

  • 2 koffielepels gezoet cacaopoeder
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 150 g bittere chocolade, in stukken gebroken
  • 40g plantaardige margarine
  • 45g fijngehakte havervlokken
  • 24 paaseitjes in melkchocolade

Bereiding:

  • Plaats 12 papieren cupecake-vormpjes in een muffinvorm met 12 holtes.
  • Doe het cacaopoeder, de siroop, chocolade en margarine in een steelpannetje. Verwarm
    dit langzaam en al roerend tot het gesmolten is.
  • Voeg de havervlokken aan de chocoladesaus toe en roer ze er goed doorheen.
  • Verdeel het mengsel over de 12 vormpjes en maak er een nestje van door een kuiltje in het midden te drukken. Laat ze afkoelen. Decoreer elk nestje met 2 mini chocolade paaseitjes

(via weightwatchers.com)

ads

Maxine Detaellenaere
Maxine Detaellenaere

ads