Chocolade paasnestjes
Non spécifié
15 min
3 min
12 porties
Easy
Ingrediënten
- 2 koffielepels gezoet cacaopoeder
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 150 g bittere chocolade, in stukken gebroken
- 40g plantaardige margarine
- 45g fijngehakte havervlokken
- 24 paaseitjes in melkchocolade
Bereiding:
- Plaats 12 papieren cupecake-vormpjes in een muffinvorm met 12 holtes.
- Doe het cacaopoeder, de siroop, chocolade en margarine in een steelpannetje. Verwarm
dit langzaam en al roerend tot het gesmolten is. - Voeg de havervlokken aan de chocoladesaus toe en roer ze er goed doorheen.
- Verdeel het mengsel over de 12 vormpjes en maak er een nestje van door een kuiltje in het midden te drukken. Laat ze afkoelen. Decoreer elk nestje met 2 mini chocolade paaseitjes
(via weightwatchers.com)
ads
ads