Detox avocadotoast met een Japanse twist
Non spécifié
5 min
10 min
1 persoon
Easy
Ingrediënten
- 25 cl witte azijn
- zout
- 50 g bloemkool
- witte miso
- citroensap
- fleur de sel
- 25 cl water
- 1 theelepel mosterdzaadjes
- 2 sneden bruin brood
- 1/2 avocado
- olijfolie
- Piment d'Espelette (of cayennepeper)
- 50 g wortels
- Breng het water aan de kook. Voeg er de witte azijn, de theelepel mosterdzaad en een halve theelepel zout aan toe.
- Zet het vuur af en voeg er 3 minuten later de wortels en bloemkool aan toe.
- Bewaar deze pickles op een koude plaats.
- Grill de twee sneetjes bruin brood, beleg ze met de witte miso en een halve avocado in schijfjes gesneden.
- Versier met de wortels en de bloemkool. Voeg citroensap, olijfolie, fleur de sel en piment d’Espelette naar smaak toe.
ads
ads