_DSC6304

Een nieuwe hotspot waar je héérlijk en authentiek Italiaans kan tafelen? Dat vraagt om een test! Capriani opende de deuren op 6 februari laatstleden en is sinds zijn opening reeds uitgegroeid tot de place to be!

Ik heb een reservatie om 16u00 – een rustig uur om een hapje te eten – zou je denken. Wanneer ik binnenkom, is de zaak goed gevuld. Het personeel is druk in de weer maar alles verloopt van een leien dakje. De zaakvoerder, Avi Blits, verzekert me dat dit nog maar de stilte voor de storm is voor de drukke avondshift!

Avi vertelt me meer over zijn zaak: “De naam Capriani is eigenlijk een verwijzing naar de achternaam van de Italiaan Guiseppe Capriani, de uitvinder van rundscarpaccio. We brengen alle gerechten van de Italiaanse keuken op tafel: van pizza’s, pasta’s, lasagne tot entrecotes op Italiaanse wijze. We werken ook met veel streekproducten zoals bijvoorbeeld het brood op tafel. Alles is huisgemaakt en vers.

_DSC6278

_DSC6311