Hamburger met champignons en mozarella
Ingrediënten:
- 6 grote portobellochampignons zonder steel
- 1 koffielepel zout
- 2 bolletjes buffelmozarella, in drieën gesneden
- 10 ml olijfolie
Spicy tomatensaus
- 300 g tomatensaus
- 30 ml TABASCO® Pepper-saus
Afwerking:
- 6 hamburgerbroodjes
- Sla
- 12 grote sneetjes tomaat
- 2 grote uien, fijngesnipperd
Bereiding:
- Verhit de olie in een pan en bruin de gesnipperde ui tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Haal van het vuur.
- Meng de tomatensaus met de Tabasco. Zet apart.
- Bak de champignons in een pan tot ze bijna gaar zijn.
- Leg vervolgens een sneetje mozzarella op de champignons. Laat ze verder bakken tot ze goed zijn en de kaas erover gesmolten is.
- Leg de champignon op de onderkant van een burgerbroodje en giet er de saus over en de gesnipperde ui.
- Serveer met een salade met tomaat.