Gevulde omelet
Wat heb je nodig?:
- kokosolie
- ½ sjalotje
- 1 heel ei en 3 eiwitten
- een handje bladspinazie
- 2 schelletjes gerookte zalmfilet
- 5 kerstomaten
- verse dille
Bereiding:
- Klop in een kom het ei en de 3 eiwitten samen tot een luchtig mengsel.
- Snij de zalmschelletjes en tomaatjes in kleine stukjes en voeg die toe.
- Meng de bladspinazie mee in de kom.
- Voeg een snufje zout en peper en wat verse dille toe.
- Klop het geheel nog een halve minuut.
- Warm de kokosolie in een pan, fruit hier het halve sjalotje in en giet het mengsel er gelijkmatig bij.
- Zet het vuur een halve minuut op de hoogste stand en daarna op een laag vuur met een deksel erop.
- Draai na een paar minuutjes de omelet om tot hij een lichtbruine kleur heeft.