Overnight oats
Dit bericht bekijken op Instagram
Wat heb je nodig?:
- 45 gram havermout
- 120 ml amandelmelk
- 1 eetlepel chiazaad
- 1/2 banaan
- 1 eetlepel pindakaas
- 2 eetlepels sojayoghurt
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 50 gram bessen (frambozen, bramen, bosbessen…)
Bereiding:
- Meng de havervlokken, melk, yoghurt, chiazaadjes en ahornsiroop in een potje.
- Voeg de pindakaas toe maar meng het niet volledig door de andere ingrediënten, zo krijg je een marmereffect.
- Sluit het potje en zet het voor een hele nacht in de koelkast.
- Voeg ’s ochtends banaan en bessen toe.
Serveertips:
Doe het tijdens de bereiding in een oude confituurpot, dan kan je de volgende ochtend een Instagramwaardige foto nemen. Vergeet niet te posten in de ELLE Eten Club op Facebook en Instagram met de hashtag #ELLEfoodteam!
(Stagiaire Morrigan Penninck)