Croque wafeltjes met kaas, beenham, basilicum en tomaat

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

15 min

Temps de cuisson

10 min

Nombre de personnes

4 personen

Niveau de difficulté

Easy

Croque wafeltjes met kaas, beenham, basilicum en tomaat

Ingrediënten

  • 2 vellen kant-en-klaar bladerdeeg
  • 8 sneetjes Passendale Classic Bio
  • 8 sneetjes beenham
  • 1 bot basilicum
  • 1 doosje zongedroogde tomaten
  1. Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg.
  2. Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op.
  3. Snijd het bladerdeeg in stukken, zodat deze in het wafelijzer passen (de vorm maakt niet uit).
  4. Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn.

Kids versie

  1. Snijd de gebakken wafels in driehoeken.
  2. Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven).
  3. Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas.
  4. Maak een tong uit beenham.

Fan van kaas? Ontdek 15 ideeën om raclette te pimpen.

ads

ads