Sofie Dumont is naast drukbezette lady chef ook mama van Grace. Van haar gelukkigste momenten staat samen tafelen met stip op één. Kaas is een vast ingrediënt op het menu des huizes Dumont, verwerkt op alle mogelijke manieren.
Ingrediënten
- 2 vellen kant-en-klaar bladerdeeg
- 8 sneetjes Passendale Classic Bio
- 8 sneetjes beenham
- 1 bot basilicum
- 1 doosje zongedroogde tomaten
Bereiding
- Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg.
- Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op.
- Snijd het bladerdeeg in stukken, zodat deze in het wafelijzer passen (de vorm maakt niet uit).
- Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn.
Kids versie
- Snijd de gebakken wafels in driehoeken.
- Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven).
- Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas.
- Maak een tong uit beenham.
Fan van kaas? Ontdek 15 ideeën om raclette te pimpen.