De Franse bakkerij Chambelland, die in 2014 door het dynamische en creatieve duo Nathaniel Doboin en Thomas Teffri-Chambelland werd opgestart, is nu ook volop aanwezig in de levendige omgeving van de ULB, want de franchise voor de Benelux wordt beheerd door de Brusselaar Arnaud Rasquinet en zijn vennoten.
In deze unieke bakkerservaring wordt uitsluitend met bio- en glutenvrije producten gewerkt, zonder dat dit een impact heeft op de smaak of het uitzicht. De sfeer is een en al gezelligheid, want de elegante winkel met hout en marmer nodigt de klanten (coeliakie, glutenintolerantie of gewoonweg fans van ambachtelijke zoetigheden) uit om kennis te maken met de weldaden van deze energieconcentraten die rijk zijn aan vezels en antioxidanten. Brood, patisserie, koffiekoeken, atletenbrood (abrikozen, vijgen, noten), focaccia, pissaladière, chambelline, soesjes, muffins, taart, gebakjes: alles is lekker en smaakt naar meer!
PRAKTISCHE INFO
– Franchise: Arnaud Rasquinet en vennoten
– Ambachtelijke bakkerij en patisserie zonder gluten en bio
– De in de broden gebruikte rijst komt uit de Po-vlakte en alle meelsoorten worden gemalen in de molen van Chambelland
– Open dinsdag tot zondag van 7.30 tot 19.30 uur
MEER INFORMATIE
42 Hogeschoollaan – 1050 Brussel
T +32 (0)2 751 48 44
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Chambelland.
www.chambelland.com