Een ice-tea die niet te zoet smaakt? Probeer deze Rose Iced Tea met een verrassende toets van...melk!
Ingrediënten
- 2 tl groene thee
- 1 tl gedroogde lavendel
- 2 tl rozenwater
- enkele rozenblaadjes
- 2 el vanillesuiker of vanille extract
- 1l water
- 300 ml melk
Bereiding
- Verhit water in een kookpot en laat net niet koken.
- Zet het vuur af en voeg de thee, de lavendel en de vanille toe. Laat dit een 3 à 5 tal minuutjes trekken naar smaak en zeef het daarna.
- Laat de thee afkoelen in de koelkast. Eens volledig koel, voeg je het rozenwater toe.
- Vul de glazen met 2 scheppen crushed ice
- Voeg de thee toe
- Klopt de melk op met een melkschuimer en schep deze op de thee
- Garneer je Rose Iced Tea enkele rozenblaadjes
Bron: The Mocktail Club