After dinner daiquiri mocktail

Geüpdatet op 10 mei 2019 Druk het recept af door Lore Ginneberge
  • Cocktails Drinks
  • 2 h 30 mn
  • 5 mn
  • 2 glazen
  • Easy
After dinner daiquiri mocktail

Een daiquiri, maar dan lichter en gezonder. Deze mocktail bevat lavendel, meloen , citroen en Pukka After Dinner thee. Mmm...

Ingrediënten

  • 3 zakjes Pukka 'After Dinner' thee
  • 2 kopjes kokend water
  • 1 kleine honingmeloen
  • Sap en zeste van 1 citroen
  • 1 eetlepel honing

Bereiding

  1. Laat de 3 theezakjes trekken in het water.
  2. Giet af na 30 minuten
  3. Laat de thee 2 uur afkoelen in de koelkast
  4. Eens afgekoeld, giet de thee in de blender met de meloen, honing, citroensap en het meeste van de lavendel.
  5. Verdeel de daiquiri mocktail over twee glazen en besprenkel met citroenzeste en gedroogde lavendel.

Bron: Pukkaherbs

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor