Kombucha mocktail met bessen
Non spécifié
20 min
00 min
2 glazen
Easy
Ingrediënten
- 200 gr verse blauwe bessen
- 2 el honing
- 100 gr frambozen
- 1 flesje kombucha
- 120 ml ginger beer
- verse munt of basilicum
-
Doe de blauwe bessen en honing samen in een kookpan en verwarm gedurene 4 à 5 minuten tot de bessen zacht worden.
-
Zet het vuur af. Doe de bessen in een kom met frambozen en de helft van de kombucha.
- Stamp de bessen met de kombucha tot een punch ontstaat
-
Vul twee glazen met crushed ijs. Voeg het kombucha-bessenmengsel toe.
-
Werk af met ginger beer.
-
Garneer de kombucha mocktail enkele bessen en een takje munt of basilicum.
Bron: How Sweet Eats
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads