Ontbijt: homemade cruesli met yoghurt van Sandra Bekkari
Non spécifié
10 min
20 min
1 pot
Beginner
Ingrediënten
- 50 g hazelnoten (of amandelen) grof gehakt
- 250 g havervlokken
- 2 eieren
- 2 el acaciahoning (of agavesiroop)
- 50 g pure chocolade in stukjes
- vers fruit naar keuze
- natuuryoghurt
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng het eiwit met de honing en de hazelnoten met de havervlokken.
- Giet het eiwit-honingmengsel erover en meng goed.
- Verdeel de cruesli over een bakplaat met bakpapier en bak 15 tot 20 minuten in de oven. Roer geregeld om.
- Haal uit de oven, laat even afkoelen en meng de stukjes chocolade eronder.
- Serveer met vers fruit en yoghurt.
Deze cruesli kan je twee tot drie weken bewaren in een afgesloten pot of bokaal.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads