Recept: steak tartaar
Non spécifié
20 min
00 min
8 personen
Medium
Ingrediënten
- 1kg rundvlees
- 4 dooiers
- 6 sjalotjes
- 6 lepels mayonaise
- olijfolie of arachideolie
- goede azijn
- peper & zout
- peterselie
- kappertjes
- tabasco
- worcestersaus
- mosterd
- artisjokbodems
- bloemblaadjes van zonnebloemen
- zonnebloempitten
- kurkuma
Tools:
- snijplank & messen
- kommen
- dresseer ring
- pan
- Hak het vlees fijn (of draai door een vleesmolen)
- Snipper de sjalotjes fijn
- Hak de peterselie fijn
- Hak de kappertjes fijn
- Meng alles à la minute
- Dresseer de steak tartaar in de artisjokbodem, en werk af in de vorm van een zonnebloem met de blaadjes, pitten en kurkuma
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Les Vins de Bordeaux.
ads
ads