Recept: steak tartaar

Gepubliceerd op 22 november 2019 Druk het recept af door ELLE Partner
  • Lunch/Diner
  • 20 mn
  • 8 personen
  • Medium
Recept: steak tartaar

Ontdek het overheerlijke steak tartaar recept !

Ingrediënten

  • 1kg rundvlees
  • 4 dooiers
  • 6 sjalotjes
  • 6 lepels mayonaise
  • olijfolie of arachideolie
  • goede azijn
  • peper & zout
  • peterselie
  • kappertjes
  • tabasco
  • worcestersaus
  • mosterd
  • artisjokbodems
  • bloemblaadjes van zonnebloemen
  • zonnebloempitten
  • kurkuma

Bereiding

Tools:

  • snijplank & messen
  • kommen
  • dresseer ring
  • pan
  1. Hak het vlees fijn (of draai door een vleesmolen)
  2. Snipper de sjalotjes fijn
  3. Hak de peterselie fijn
  4. Hak de kappertjes fijn
  5. Meng alles à la minute
  6. Dresseer de steak tartaar in de artisjokbodem, en werk af in de vorm van een zonnebloem met de blaadjes, pitten en kurkuma

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Les Vins de Bordeaux. 

www.bordeaux.com

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor