Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Ingrediรซnten

  • 25 cl van een plantaardig alternatief voor melk (amandel- of havermelk, ...)
  • 3 eetlepels chiazaadjes
  • 100 g gierstvlokken
  • 1/2 granaatappel
  • 1 koffielepel vanillepoeder
  • 1 koffielepel kaneelpoeder
  • 1/2 koffielepel citroensap
  • Een schepje honing
  1. Giet de plantaardige melk en de chiazaden in een glazen pot, sluit hem en schud gedurende 3 minuten
  2. Voeg er dan de gierstvlokken, het citroensap, de vanille, het kaneel en een snuifje zout aan toe.
  3. Laat minstens 30 minuten maar het liefst de hele nacht rusten.
  4. Giet de porridge in een kom, strooi er de granaatappelzaden over en breng op smaak met wat honing.

ads

Virginie Dupont
Virginie Dupont

ads