Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

10 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

1 persoon

Niveau de difficulté

Beginner

Porridge van gierstvlokken, chiazaden en granaatappel

Ingrediënten

  • 25 cl van een plantaardig alternatief voor melk (amandel- of havermelk, ...)
  • 3 eetlepels chiazaadjes
  • 100 g gierstvlokken
  • 1/2 granaatappel
  • 1 koffielepel vanillepoeder
  • 1 koffielepel kaneelpoeder
  • 1/2 koffielepel citroensap
  • Een schepje honing
  1. Giet de plantaardige melk en de chiazaden in een glazen pot, sluit hem en schud gedurende 3 minuten
  2. Voeg er dan de gierstvlokken, het citroensap, de vanille, het kaneel en een snuifje zout aan toe.
  3. Laat minstens 30 minuten maar het liefst de hele nacht rusten.
  4. Giet de porridge in een kom, strooi er de granaatappelzaden over en breng op smaak met wat honing.

ads

Virginie Dupont
Virginie Dupont

ads