Breng de herfstsmaken tot leven met dit gastronomische én glutenvrije recept.
Ingrediënten
- 250 gr geroosterde pompoen (met schil)
- 3 eieren
- 60 gr agave- of esdoornsiroop
- 70 gr amandelpasta
- 50 gr kokosolie
- 50 gr kokosmeel
- 50 gr boekweitmeel
- 100 ml rijstmelk
- 1 gr bicarbonaat
- 1 theelepel ciderazijn
- zout, speculooskruiden en vanillepoeder
Bereiding
- Meng alle ingrediënten in een blender. Giet met een pollepel een beetje beslag in een wafelijzer en bak tot de wafels goudbruin zijn.
- Dien onmiddellijk op met een beetje extra siroop.
#ELLEETENCLUB
Met haar instagram Natural by Natalia (7K) deelt Natalia Vanthienen haar vele passies: zelfgemaakte natuurlijke zepen, suikervrije lekkernijen en veganistische recepten. Deze Brusselse heeft daarnaast talent voor fotografie en keramiek. Om in de gaten te houden!
Instagram : @naturellebynatalia
Website: naturalbynatalia.com