Een dipsaus en beleg voor je toastjes in één: met zelfgemaakte vleessalade ga je voor verser dan vers én het is klaar in amper 15 minuten.
Ingrediënten
- 75 g Aubel® Superieur ham -25% zout
- 2 el erwten
- 1 tl bieslook
- 60 g opgeklopte kaas
- 1 el mayonaise
- 1 hardgekookt eitje
- 1 el yoghurt
- 1/2 tl mosterd
- peper en zout
Bereiding
- Snijd de ham fijn, samen met het hardgekookt eitje.
- Voeg er de erwten en fijngehakte bieslook aan toe.
- Meng het geheel met de opgeklopte kaas, mayonaise en de mosterd.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de vleessalade op een toastje en/of met groentestengels.
Op zoek naar nog meer inspiratie voor de eindejaarsfeesten? Ontdek tal van ideeën in het gloednieuwe Aubel eindejaarsmagazine op magazine.myaubel.be.
Dit recept kan perfect gecombineerd worden met onze andere Aubel® producten. Probeer het nu zelf uit!
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met het Belgische charcuteriemerk Aubel®.
www.myaubel.be