4/ Zandtaartjes met gekonfijte Pink Lady®, espuma van verse room met praliné en karamel van gezouten boter

Ingrediënten:

  • 2 Pink Lady® appels
  • 500 g zanddeeg
  • 50 g gezouten boter
  • 50 g basterdsuiker (blonde cassonade) 200 g verse room (ongepasteuriseerd) 100 g praliné
  • 100 ml melk

Bereiding:

  1. Bak de taartbodempjes in een oven op 180 °C en houd apart
  2. Snijd de Pink Lady® appels in twee, leg ze in een ovenschotel met de boter en de suiker en bak ze 10 minuten in een oven op 180 °C
  3. Voor de espuma: meng de pralinépasta met de melk en nadien met de room, giet door een fijne puntzeef en doe in een siphon
  4. Leg de Pink Lady® appels op de taartbodempjes (de Pink Lady® appels moeten lauwwarm zijn) en voeg de pralinéroom eraan toe

 

Lees meer:

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Pink Lady.
appel-pinklady.com