Deze aperitiefrolletjes maak je in een handomdraai met slechts 4 ingrediënten. Pluk kruiden uit eigen tuin en combineer voor een vegetarisch hapje om van te smullen.
Ingrediënten
- 4 filodeeg vellen (van ongeveer 25 x 35 cm)
- 200 g St Môret® Apérifrais Provençale
- 5 el olijfolie
- Verse kruiden (tijm, oregano, salie)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het filodeeg uit en snijd de vellen diagonaal in vieren.
- Neem 8 van de 16 vellen filodeeg en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met de verse kruiden en leg er de overige 8 vellen bovenop.
- Leg telkens op een kort uiteinde van het deeg 5 St Môret Apérifrais Provençale-kaasjes.
- Rol alle vellen vanaf onderaan strak op tot rolletjes.
- Kwast de rolletjes met wat olijfolie en bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.
TIP: rol een restje paprika tussen het filodeeg. Ook lekker met verse tijm, basilicum of bieslook.
Meet Marta Majewska! De Belgische met Poolse roots maakt het mooie weer op Instagram met haar prachtige beelden en heerlijke bordjes. Ze houdt van makkelijke recepten met seizoensgebonden ingrediënten, die ze omtovert tot (meestal) vegetarische gerechtjes voor elke dag.