Overheerlijk én snel klaar. Perfect na gerechten waar meer tijd in kruipt!
Ingrediënten
- 350g verse lychees
- 125g verse frambozen
- 250 g diepvriesframbozen
- 1 el agavesiroop
- 1⁄2 fles witte of rosé champagne (ofcava) (37,5cl)
- 4 takjes dragon
Bereiding
- Schil en ontpit de lychees. Houd er 2 apart en doe de rest in de beker van de mixer (of van de blender) met de diepgevroren frambozen, de agavesiroop en de koude champagne. Mix fijn.
- Verdeel over coupes, voeg de verse frambozen en enkele stukken lychee toe. Werk af met dragon en serveer.
LE + EAT
Voor een versie zonder alcohol, vervang je de champagne en de agavesiroop door vers bio-appelsap. Weinig tijd? Gebruik dan lychees uit blik en een beetje van hun siroop in plaats van agavesiroop.
Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Delhaize.
www.delhaize.be