Recept: Gazpacho van frambozen en lychees met champagne

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

15 min

Temps de cuisson

0 min

Nombre de personnes

4 personen

Niveau de difficulté

Easy

Recept: Gazpacho van frambozen en lychees met champagne

Ingrediënten

  • 350g verse lychees
  • 125g verse frambozen
  • 250 g diepvriesframbozen
  • 1 el agavesiroop
  • 1⁄2 fles witte of rosé champagne (ofcava) (37,5cl)
  • 4 takjes dragon
  1. Schil en ontpit de lychees. Houd er 2 apart en doe de rest in de beker van de mixer (of van de blender) met de diepgevroren frambozen, de agavesiroop en de koude champagne. Mix fijn.
  2. Verdeel over coupes, voeg de verse frambozen en enkele stukken lychee toe. Werk af met dragon en serveer.

LE + EAT

Voor een versie zonder alcohol, vervang je de champagne en de agavesiroop door vers bio-appelsap. Weinig tijd? Gebruik dan lychees uit blik en een beetje van hun siroop in plaats van agavesiroop.

 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Delhaize.
www.delhaize.be

ads

ads