EUcharcuterie

Op 30 januari biedt de Italiaanse charcuterie AOP-IGP haar meest smakelijke producten aan…

Schrijf je in en neem deel aan de fijne culinaire activiteiten georganiseerd door Leslie en Cuisine en Virginie van a Spoonful of happiness. Er worden mini-workshops gewijd aan smaakplezier en kwaliteitsproducten, maar ook degustaties en een live kookshow aangeboden door Michelinsterrenchef Giovanni Bruno (Senzanome) die drie recepten zal voorstellen. Wie kiest voor producten met het label AOP (beschermde oorsprongsbenaming) of IGP (beschermde geografische aanduiding) kiest voor de garantie om typische, authentieke en kwaliteitsvolle producten te proeven, die deel uitmaken van het voedingserfgoed van de landen binnen de Europese Unie. Dit is het werk van de producenten waarderen en imitaties, vervalsingen en oneerlijke concurrentie bestrijden. Zo helpen we om gebieden te beschermen en ontwikkelen via de lokale economie, en de diversiteit van landbouw en voedsel te bevorderen. Ontdek de tradities van Cotechino Modena en Zampone Modena, Mortadella Bologna en Salamini Italiani alla Cacciatora in de eerste food market gewijd aan Italiaanse charcuterie. Het is ook een gelegenheid om de heropening van Bulthaup-Woluwe en het overdekte restaurant Mercato by Bulthaup dat hoogwaardige Italiaanse producten aanbiedt.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Wanneer?
Donderdag 30 januari vanaf 18.30 uur.

Waar?
Bulthaup Woluwe, Leuvensesteenweg 323 à 1932 Woluwe Saint-Etienne

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je geselecteerd bent, ontvang je een bevestigingsmail.

De organisatoren van de betrokken burgerinitiatieven zijn volledig verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. De teksten zijn uitsluitend voor rekening van de auteurs ervan en vertegenwoordigen niet het standpunt van de Europese Commissie. De Commissie is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de verstrekte informatie wordt gebruikt.

Lees ook: