Gyoza, tonkatsu, okonamiyaki, … Dankzij het boek ‘De Bijbel van de Japanse keuken’ van chef-kok Tosao van Coevorden jongleer jij voortaan ook met deze termen. Van fine dining tot street food, alles duidelijk uitgelegd. Wij selecteerden enkele recepten uit de publicatie als voorsmaakje.
Deze vier recepten zijn perfect als exotisch bijgerecht of hapje. Zelfgemaakte nigiri sushi, hartige pannenkoekjes of spiesjes met yakitorisaus. Welk gerecht is jouw nieuwe favoriet?
Recept: Nigiri sushi met geschroeide zalm
Probeer eens deze nigiri sushi met verse zalm om je gasten te imponeren. Heerlijk met huisgemaakte mayonaise, een toefje wasabi en wat gember. Lees meer
Recept: coquilles met zeewiersalade
Op zoek naar een imposant voorgerecht dat minimale moeite kost? Deze Japans geïnspireerde coquilles vergen slechts 10 minuten, maar blazen je gasten zo van hun sokken. Lees meer
Recept: hartige pannenkoeken met kool en spek
Wil je eens wat anders serveren? Deze Japanse hartige pannenkoeken geven een exotische toets aan je volgende lunch of brunch. Lees meer
Recept: Japanse spiesjes van groene asperge met spek
Heerlijke Japanse spiesjes met een tare sausje volgens het recept van chef-kok Tosao van Coevorden. Lees meer