Recept: de traditionele tiramisu van het Emporio Armani Caffè
Non spécifié
15 min
00 min
2 personen
Easy
Ingrediënten
- 50 g suiker
- 110 g eieren (ongeveer 2)
- 250 g mascarpone
- 150 g boudoirs
- 150 g koffie
- Puur cacaopoeder
- Scheid de dooiers zorgvuldig van het eiwit.
- Klop de dooiers op met de helft van de suiker tot je een wit mengsel krijgt. Voeg al roerend de mascarpone toe. Bewaar het mengsel in de koelkast.
- Klop de eiwitten met de resterende suiker op. Voeg een lepel opgeklopt eiwit toe aan de mascarponecrème en roer stevig. Voeg geleidelijk aan de rest van het eiwit toe en roer zachtjes van onder naar boven. Laat de bereiding ongeveer 3 uur in de koelkast staan.
- Vul twee glazen met een beetje mascarponecrème. Dompel de boudoirs in lauwe koffie en plaats ze bovenop de room in het glas.
Voeg een tweede laag room toe en ga door met het afwisselen van de met koffie doordrenkte boudoirs tot aan de rand van het glas.
Werk af met een laatste laagje room en bestrooi de tiramisu met cacao.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads