Breng de zon in huis met dit simpele gerecht. In minder dan 20 minuten tover je deze Spaanse omelet met geitenkaas op tafel. Aanvallen!
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen
- 8 eieren
- zout
- Extra vierge Spaanse olijfolie
- 150 g geitenkaas in dunne plakjes
- 60 g gekaramelliseerde ui
Bereiding
- Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze in een koekenpan op een laag vuur met de extra vierge olijfolie en wat zout tot ze gaar zijn.
- Klop de eieren in een kom en voeg de aardappels toe.
- Giet de helft van het aardappel- en eimengsel in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestreken met extra vierge olijfolie. Verdeel er de gekarameliseerde ui over en leg op dezelfde manier de in dunne plakjes gesneden geitenkaas erbovenop. Giet de andere helft van het aardappel- en eimengsel erover en bak de omelet aan beide kanten.