Recept: Spaanse omelet met geitenkaas en gekaramelliseerde ui
Non spécifié
20 min
00 min
1 grote omelet
Beginner
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen
- 8 eieren
- zout
- Extra vierge Spaanse olijfolie
- 150 g geitenkaas in dunne plakjes
- 60 g gekaramelliseerde ui
- Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze in een koekenpan op een laag vuur met de extra vierge olijfolie en wat zout tot ze gaar zijn.
- Klop de eieren in een kom en voeg de aardappels toe.
- Giet de helft van het aardappel- en eimengsel in een koekenpan met antiaanbaklaag, bestreken met extra vierge olijfolie. Verdeel er de gekarameliseerde ui over en leg op dezelfde manier de in dunne plakjes gesneden geitenkaas erbovenop. Giet de andere helft van het aardappel- en eimengsel erover en bak de omelet aan beide kanten.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads