Een gezond ontbijt dat eruitziet als dessert? Dat kunnen we wel smaken. Het beslag voor deze proteïnepannenkoeken heb je bovendien in enkele minuten klaar in de blender
Ingrediënten
- 2 eieren
- 60g havermoutvlokken
- 1 schep proteïnepoeder naar keuze
- 250 ml amandel- of sojamelk
- Bosbessen als decoratie
- Griekse yoghurt
- olie naar keuze, bijvoorbeeld kokosolie
Bereiding
- Doe alle ingrediënten in de drinkbeker. Draai het accessoire met het mes op de beker en bevestig op de basis.
- Meng het geheel op hoge snelheid gedurende ongeveer 30 seconden
- Doe wat olie in een koekenpan en zet op middelhoog vuur. Bak zoals een klassieke pannenkoek, ongeveer 2 minuten per kant.
- Bak eerst alle pannenkoeken, serveer de stapel vervolgens met Griekse yoghurt en bosbessen.
Pannenkoekenbeslag in een-twee-drie
Wist je dat je een pannenkoekenbeslag kan mengen in de blender? Niet alleen voorkom je klontjes en krijg je een extra glad beslag, in minder dan een minuut is je deeg klaar voor de koekenpan!
Ontdek ook deze fluffy Japanse pancakes!