Recept: aardbeitaartje met witte chocolade en speculoos

Gepubliceerd op 8 juli 2021 Druk het recept af door Virginie Dupont
  • Dessert
  • 20 mn
  • 6 personen
  • Easy
Recept: aardbeitaartje met witte chocolade en speculoos

Van dit aardbeientaartje met witte chocolade en speculoos gaan je smaakpapillen tintelen.

Ingrediënten

  • 160 g speculoos
  • 80 g boter
  • 120 g witte chocolade
  • 40 ml vloeibare room
  • Aardbeien

Bereiding

  1. Mix de speculoos met de gesmolten boter tot je een egaal mengsel bekomt.
  2. Verdeel het mengsel daarna over verschillende bakvormpjes en druk het deeg goed aan. Plaats 30 minuten in de koelkast.
  3. Laat de witte chocolade samen met de room smelten en meng. Giet het chocolademengsel in de bakvormpjes boven de speculoos. Plaats ze minstens een uur in de koelkast zodat het mengsel mooi hard wordt.
  4. Haal de bakvormpjes uit de koelkast en versier je taartjes met stukjes of schijfjes aardbei.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor