Recept: vegan aardbeienijs met kokosmelk van Aline Gérard

Geüpdatet op 8 juli 2021 Druk het recept af door Virginie Dupont en Céline Pécheux
  • Dessert
  • 10 mn
  • 4 personen
  • Beginner
Recept: vegan aardbeienijs met kokosmelk van Aline Gérard

Een lekker en verfrissend nagerecht!

Ingrediënten

  • 150 g diepgevroren aardbeien
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels agavesiroop
  • Enkele takjes basilicum

Bereiding

 

  1. Mix alle ingrediënten kort in een blender, behalve de basilicum.
  2. Plaats 1 uur in de diepvries of dien onmiddellijk op met wat verse basilicum.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor