Gezonde frieten betekenen niet per se minder smaak. Deze gegrilde, gebakken of gebrande groenten serveer je als verrassend bijgerecht of snack.
Niets zal ooit onze echte aardappelfrietjes evenaren. Behalve dan misschien de herziene versies van Seppe Nobels. Het nieuwe 'Een Kookboek' van de jonge Belgische chef staat in het teken van groenten. We lichten er vijf elegante en originele manieren uit om frietjes in een nieuw, knapperig jasje te steken.
Pommes soufflées van zoete aardappel met zure room et saliezout
Een bijgerecht met zoete aardappel dat er fantastisch uitziet, maar stiekem heel weinig werk vraagt. Maak de knoflookolie een dag vooraf. Lees meer
Recept: gebakken knolselder met beurre noisette
Een klassiek groentegerecht vol aromatische kruiden waarmee je iedereen aan tafel verrast. Lees meer
Frietjes en chips van schorseneren met schorseneersaus
Laat het aan Seppe Nobels over om een groente als schorseneren om te toveren tot een trendy bijgerecht. Lees meer
Tentakels van maïs met knolselderroom, Spaanse peper en pinda's
Een zoet-pittig bijgerecht dat bij iedereen in de smaak valt, zelfs bij de allerkleinsten dankzij de tentakelvorm (laat in dit geval wat Spaanse peper weg). Lees meer
Recept: gegrilde komkommer, mayonaise met augurken en mosterdzaadjes
Maak een simpele groente als komkommer eens op een totaal andere manier klaar! Lees meer