Recept: gebakken knolselder met beurre noisette
Non spécifié
15 min
30 min
4 personen
Easy
Ingrediënten
- 2 jonge knolselders
- 200 g boter
- 4 stukjes steranijs
- 6 kruidnagels
- 6 jeneverbessen
- 2 geplette knoflookteentjes
- 3 takjes tijm
- 3 takjes rozemarijn
- 3 takjes dragon
- Fleur de sel en peper
- Reinig de knolselder onder stromend water met een groenteborstel en snij elke knol in acht stukken.
- Laat een klontje boter smelten in een steelpan en voeg er de steranijs, kruidnagel, jeneverbessen, knoflook, tijm, rozemarijn en dragon aan toe.
- Bak de stukken knolselder zo’n 30 minuten in de boter, tot ze gaar en goudgeel zijn.
- Haal de gebakken knolselder uit de pan en dep af met keukenpapier. Breng op smaak met fleur de sel en versgemalen peper.
Tip: groenten zijn vaak lekkerder als ze ongeschild zijn gekookt. Reinig ze daarom goed onder stromend water met een groenteborstel zodat er geen restjes aarde blijven kleven.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads