Investeer subito presto in een ijsmachine, want dit voorjaar staat helemaal in het teken van frosé - oftewel frozen rosé
Ingrediënten
- 500 ml rosé
- 50 g frambozen (diepvries)
- rood fruit ter garnering
Bereiding
In haar boek IJs & co onthult banketbakker en ijskoningin Aniek Keijsers de geheimen van perfect gedraaid ijs. Van ontbijt tot aperitief, van bevroren yoghurt tot lactosevrij, deze originele recepten laten je niet koud. Ontdek haar recept voor frosé met frambozen.
- Verdeel de rosé in de ijsblokjesvorm en zet minstens 12 uur in de vriezer.
- Doe de ijsblokjes rosé en de frambozen in een blender en mix kort om de blokjes fijner te maken.
- Doe een paar rode vruchten in twee glazen en giet de frosé erover. Serveer onmiddellijk.
Tip: om de hele zomer lang variatie te brengen in je frosé party's, kan je de frambozen eens vervangen door aardbeien.
Goed om weten: de ijsblokjes bevriezen niet volledig door hun alcoholgehalte.
MEER RECEPTEN: