Recept: makkelijke carpaccio van Sint-Jakobsnoten met passievrucht

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

20 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

4 personen

Niveau de difficulté

Easy

Recept: makkelijke carpaccio van Sint-Jakobsnoten met passievrucht

Ingrediënten

  • 8 bevroren Sint-Jakobsnootjes
  • 2 passievruchten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Een snufje fleur de sel
  • Een snufje peper
  • Verse kruiden naar keuze (munt, basilicum, koriander...)
  1. Snijd de Sint-Jakobsnoten in flinterdunne schijfjes en schik ze op 4 borden. Laat ze ontdooien in de koelkast. (Als je de carpaccio maakt met bevroren sint-jakobsschelpen, kan je ze gemakkelijker snijden.)
  2. Maak ondertussen de dressing door de 2 passievruchten met de olijfolie te mengen. Verdeel de dressing met een borstel of lepel over de 4 borden.
  3. Werk de coquillecarpaccio af met een snufje fleur de sel, een beetje peper en kruiden naar keuze.

Het boek ‘L’art de cuisiner simplement’ van Margaux de Biollay, waaruit dit recept is overgenomen, is te koop via margauxdebiolley.com.

ads

Lore Ginneberge
Lore Ginneberge

Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.

ads