Recept: makkelijke carpaccio van Sint-Jakobsnoten met passievrucht
Non spécifié
20 min
00 min
4 personen
Easy
Ingrediënten
- 8 bevroren Sint-Jakobsnootjes
- 2 passievruchten
- 1 eetlepel olijfolie
- Een snufje fleur de sel
- Een snufje peper
- Verse kruiden naar keuze (munt, basilicum, koriander...)
- Snijd de Sint-Jakobsnoten in flinterdunne schijfjes en schik ze op 4 borden. Laat ze ontdooien in de koelkast. (Als je de carpaccio maakt met bevroren sint-jakobsschelpen, kan je ze gemakkelijker snijden.)
- Maak ondertussen de dressing door de 2 passievruchten met de olijfolie te mengen. Verdeel de dressing met een borstel of lepel over de 4 borden.
- Werk de coquillecarpaccio af met een snufje fleur de sel, een beetje peper en kruiden naar keuze.
Het boek ‘L’art de cuisiner simplement’ van Margaux de Biollay, waaruit dit recept is overgenomen, is te koop via margauxdebiolley.com.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads