Recept: Filipijnse Longanisa worstjes van Humphrey
Non spécifié
15 min
5 min
3 tot 5 stuks
Easy
Ingrediënten
- 250 g varkensgehakt
- 2 theelepels grof zout
- 4 theelepels bruine suiker
- 1 theelepel worcestersaus
- 4 g knoflook
- 4 theelepels maizena
- 4 theelepels sojasaus
- 2 theelepels kokosazijn
- 1 eetlepel water
- 2 theelepels olijfolie
- Meng alle ingrediënten voor de longanisa in een mengkom.
- Maak worsten met je handen. Reken 50 g voor een miniworstje of 100 g voor een normale portie.
- Bak ze in een pan. Geef ze een mooi kleurtje, karamelliseer ze licht en plaats de porties van 50 g daarna 5 min in een voorverwarmde oven op 200 °C. Bij de porties van 100 g duurt de baktijd 8 min.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads