Cult beautymerk Glossier is eindelijk verkrijgbaar in België

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Cult beautymerk Glossier is eindelijk verkrijgbaar in België

Belgische beautyfanaten, houd je bankkaart in de aanslag: cultmerk Glossier is vanaf nu beschikbaar in België!

Dit Amerikaanse merk, dat in 2014 het levenslicht zag, zorgde destijds voor een storm in de beautyindustrie en werd een instant favoriet op sociale media. Maar wat maakt Glossier zo uniek, welke producten moet je absoluut proberen en, het belangrijkste, hoe kun je ze nu in België shoppen?

Waarom is Glossier zo populair?

Het concept van Glossier is simpel maar doeltreffend: huidverzorging eerst, make-up als aanvulling. Met deze aanpak heeft Glossier de traditionele top-down schoonheidsnormen omvergeworpen en plaatsgemaakt voor een democratischere benadering. Bij Glossier ben je je eigen beautyexpert. Het merk heeft vanaf zijn oorsprong een hechte community gecreëerd, grotendeels door hun populaire beautyblog 'Into the Gloss' en interactieve sociale media. Daardoor is het merk meer dan een label; het is een beweging.

Glossier verkrijgbaar in. België
Glossier

De 5 must-have Glossier producten

  1. Cloud Paint: Een gel-crème blush die je een natuurlijke gloed geeft alsof je net een groene sap hebt gedronken. Het is een favoriet op rode loper evenementen zoals de Oscars en de Grammys.
  2. Boy Brow: De alles-in-één wenkbrauwverzorger om je wenkbrauwen te conditioneren, verdikken en in model te brengen. Een favoriet onder beroemdheden (die we niet zullen noemen, maar je kunt ze opzoeken).
  3. Milky Jelly Cleanser: Een pH-gebalanceerde gezichtsreiniger die mild is maar grondig, met een kalmerende rozenwaterscent. Perfect voor dagelijks gebruik.
  4. Futuredew: Een olie-serum hybride die je huid een langdurige, glasachtige gloed geeft. Het is alsof je een 10-stappen huidverzorgingsroutine hebt voltooid, maar dan in één stap.
  5. Glossier You Parfum: Een unieke persoonlijke geur die meer van je eigen geur in de mix laat komen. Verwacht complimenten van zowel vreemden als geliefden.
Glossier You parfum België
Glossier You parfum

Shop hier

Hoe shop je Glossier in België?

Goed nieuws voor de Belgische fans: vanaf 10 oktober 2023 verzendt Glossier.com naar meer dan 180 landen, waaronder ook België. Dus zet je favoriete producten in je winkelwagen en wacht in spanning tot je roze Glossier-pakketje bij je thuis wordt afgeleverd.