Valentijn special: ontdek jouw liefdeshoroscoop voor februari 2024

Geüpdatet op 25 januari 2024 door Lore Ginneberge
Valentijn special: ontdek jouw liefdeshoroscoop voor februari 2024 Nadine Rupprecht - Unsplash

Of je nu een romantische ziel bent of een nieuwsgierige single, ontdek wat je te wachten staat in de grote liefdeshoroscoop.

Met Venus in Steenbok, de Zon in Waterman, en de passionele Mars-Pluto conjunctie, belooft deze Valentijnsdag een buitengewoon avontuur te worden op liefdesvlak. Van flirtende berichtjes tot diepe emotionele connecties, ontdek in de liefdeshoroscoop wat de kosmos deze Valentijn voor jouw sterrenbeeld in petto heeft!

Ram: 19 maart tot 20 april

Single of niet, het is tijd om je innerlijke vuur te ontsteken, lieve Ram. Solo? Durf riskante berichtjes te sturen naar je crush, Valentijn is het ideale excuus. In een relatie? Organiseer een spannende date night in met een sensuele massage om de temperatuur op te voeren.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Liefde gaat door de maag, dat weet jij als geen ander. Stier, deze Valentijn draait helemaal om culinaire verleiding. Singles, verwen jezelf en een groepje vriendinnen met een gastronomisch avontuur. Koppels kunnen samen een luxe filmavond met exquise snacks plannen. En vergeet de lingerie niet om de avond pit te geven! Wedden dat jullie het einde van de film niet halen?

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Girls night alert! Het is tijd voor de magie van een vriendinnendate vol heerlijke gossip en snacks. Liever een avondje uit met de meiden? Dit kan onverwacht romantische vonken doen overslaan... Koppels, probeer elkaar te verrassen met een gedicht of romantisch gebaar – iets recht uit het hart.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Knuffelen en zelfliefde zijn jouw codewoorden dit jaar. Zorg voor een stressvrije Valentijn door jezelf te omarmen, letterlijk en figuurlijk. Singles, een avond van zelfzorg en spirituele zoektocht kan wonderen doen voor je lichaam en geest. Koppels, een avond van knus knuffelen en diepgaande gesprekken zal jullie dichter bij elkaar brengen.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Alles staat in vuur en vlam! Jouw charisma staat in de schijnwerpers, Leeuw. Single? Het is tijd om jezelf in de kijker te zetten met een gewaagde outfit. In een relatie? Breng wat drama en spektakel in je liefdesleven met een grote verrassing voor je partner (en jezelf).

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Klein gebaar, grote impact. Maagd, soms zijn het de subtiele dingen die het meest tellen. Singles, een simpel, lief berichtje kan een langdurige indruk achterlaten. Koppels, toon je waardering en bewondering door kleine, doordachte verrassingen.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Cocktails en romantische playlists, klinkt als de gouden combinatie. Creëer de perfecte sfeer voor liefde deze Valentijnsperiode. Singles, organiseer een elegante cocktailavond met een select groepje beste vrienden. Koppels, dans de nacht weg in jullie woonkamer op tunes die jullie liefdesverhaal vertellen.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Teasing en mysterie zijn de sleutels tot jouw hart, Schorpioen. Deze Valentijn is het tijd om je diepste verlangens te verkennen. Singles, duik in een wereld van sensuele zelfontdekking. In een relatie? Experimenteer met uitdagend voorspel om de passie te verhogen.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Ga deze Valentijn volop voor avontuur en out-of-the-box date-ideeën. Breek uit je dagelijkse routine, Boogschutters! Singles, probeer een nieuwe, opwindende activiteit. Koppels, verras je partner met een onverwachte uitstap of een sexy gezelschapsspel.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Laat weten hoe je je voelt, Steenbok. Singles, misschien is het tijd om eindelijk de volgende stap te zetten met die ene speciale persoon. In een relatie? Wat dacht je van tickets voor de favoriete band van je geliefde,  als ultiem symbool van je toewijding.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Communicatie is cruciaal, Waterman. Single? Leer jezelf beter kennen, wat is je liefdestaal en wat verlang je echt van een partner? Bespreek en vergelijk dit tijdens een avondje met vriendinnen. In een relatie? Deel je diepste gedachten en verlangens met je partner voor een diepere verbinding.

Ontdek ook jouw jaarhoroscoop voor 2024.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Een spirituele zoektocht of eerder into sexting, Vissen? Duik in de diepten van je emoties. Singles, gebruik de kracht van woorden om een online connectie te creëren. Koppels, verdiep je spirituele band door te delen wat je echt beweegt, zowel fysiek als emotioneel.